Ceylon Tea

Ceylon Tea

Acest ceai se naște înalt în munții Ceylonului. Culoarea sa aurie păstrează amintirea răsăriturilor solare în munți, iar aroma sa bogată este ca o panoramă vrăjitoare care se deschide din vârfurile munților. Acest ceai este un amestec de numai frunzele superioare, ceea ce face ca calitatea sa să fie cu adevărat impecabilă. Creează un gust care se trezește la viață.

Cetatea.central Aroma. prospețime Atmosfera. rafinat Prepararea cafelei. 5-7 minute, temperatura apei 100 ° C Publicul. Cunoscători ai plantației de ceai negru Ora zilei recomandată pentru consumul de ceai. orice Unicitatea. Întotdeauna la modă clasic

Ambalare: cutie de carton, plicuri din folie Ambalare: 25 buc x 2 g

Luminoase, cu adevărat Ceylon, proaspete. Frunzele de ceai din OP au uleiuri destul de ridicate, de aceea infuzia acestui ceai este foarte aromată, are un gust caracteristic, cu amărăciune și o culoare aurie.

Cod Produs: 27352
history

Британский
парламент, XIX век.

На данной картине изображено открытие здания Британского парламента в XIX веке. Построенное на берегу Темзы в центре Лондона после того, как старое здание было уничтожено в пожаре в 1834 году, оно являлось архитектурным проектом в викторианском готическом стиле, победившем в конкурсе.

gold

Asortiment

Ahmad Tea este o afacere de familie din Marea Britanie, bazată pe patru generații de experiență de amestecare și degustare a ceaiuluie